TONÅR

Tonår är för dig som har börjat 6:an eller är äldre. Vi träffas på fredagskvällar i Centrumkyrkan mellan 20:00 och 23:30. Under kvällen är det café, andakt, och ibland har vi även en aktivitet.

Vill du få sms med information om vad som händer på Tonår och andra aktiviteter inom ungdomsverksamheten så kan du prata med vår ungdomsledare Victoria eller skicka ett sms till henne: 073-842 02 13.

Tonår har tagit paus under vårterminen 2020. Välkommen istället på ungdomssamlingar på lördagar kl 19 (plats varierar). Vissa söndagar är det även After Church då vi ungdomar lagar och äter lunch tillsammans.

Information om vad som händer i ungdomsverksamheten hittar du i Centrumkyrkans kalender. Även på CKUs Facebook-sida kommer det ibland information om vad som händer. Kolla även in Centrumkyrkans Instagram.

CKU finns på Facebook

facebooklogo

Här hittar du Centrumkyrkans Ungdom på Facebook.